over mij
opdrachten
netwerken
contact

Programmamanagement, projectleiding & interim management

Als flexibele generalist kun je me inhuren om een programma te initiëren en coördineren. Of om een project van A-Z te leiden. Ik ben een verbinder die zorgt voor draagvlak en een gedegen uitvoering. De voortgang, het budget en de planning bewaak ik op een zorgvuldige manier. Ook de eindrapportage, evaluatie en verantwoording kun je aan mij overlaten.

Tevens ben ik als teamleider of interim-manager inzetbaar. Mijn kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector, maken dat ik teams en organisatieonderdelen op een ondernemende manier aanstuur.

Ik investeer graag mee in plannen die zich in de fondsenwerving- of aanbestedingsfase bevinden.
Schakel mij daar gerust voor in (no cure no pay).

Communicatieadvies

Organisaties en overheden adviseer en ondersteun ik bij de interne en de externe communicatie. Ik ontwikkel en regisseer communicatieplannen en campagnes.

Externe partners die bij de uitvoering betrokken zijn, bijvoorbeeld webbouwers, vormgevers, filmproducenten of promotiemedewerkers, stuur ik op een inspirerende manier aan.

Training

De workshops en trainingen die ik geef hebben meestal een praktische en activerende insteek. Vaak staat het bereiken van zogenaamd ‘moeilijk bereikbare doelgroepen’ en bespreekbaar maken van complexe maatschappelijke thema’s centraal. Deelnemers gaan aan de slag met de ontwikkeling van een advies of onderzoek, PR- of wervingsplan, oefenen met interview-, fondsenwerving, schrijf- of presentatievaardigheden.

In 2016 ben ik getraind door Nieuw Wij, om programma’s in het onderwijs en met gemeenten te draaien als het gaat om vraagstukken van uitsluiting (racisme, islamofobie, antisemitisme, seksisme en homofobie).
Zie: http://www.wij-leert.nl/.

Sinds 2014 ben ik Certified Partner van Jump Movement. Jump Movement is een eenvoudige en laagdrempelige gespreksmethode die mensen in beweging brengt in de richting van hun eigen of een collectieve ambitie. De methode kan ingezet worden in de context van je persoonlijke leven, van organisaties, of van maatschappelijke trajecten.
Zie:  http://www.jumpmovement.com/.

займы с плохой кредитной историей срочный займ микрокредит онлайн