diensten
opdrachten
netwerken
contact

Na mijn studie gezondheidswetenschappen (afgerond in 1988) ben ik aan de slag gegaan bij de Nationale Commissie Aids Bestrijding als coördinator van het preventieprogramma gericht op migranten en vluchtelingen. Die ervaring heb ik 15 jaar lang internationaal ingezet.

In de jaren ’90 ben ik met een andere ondernemer MCA Communicatie gestart. Dit bureau was ruim 20 jaar de centrale speler in etnocommunicatie in Nederland.
Sinds 2013 ben ik als zzp-er werkzaam voor verschillende maatschappelijke organisaties, de landelijke en lokale overheid.

Expertise, ruime ervaring en affiniteit heb ik met opdrachten over maatschappelijke thema’s en voor kwetsbare doelgroepen. Ik regisseer graag meerdere projecten tegelijk. Mensen houd ik betrokken en ik bewaak de strategie, de planning en het budget. Opdrachtgevers omschrijven mij als: professioneel, resultaatgericht, integer, toegankelijk, transparant en zorgvuldig.

Het is mijn bewuste keuze om niet full-time te werken. Zodat ik er ook aan toe kom om vrijwillig actief te zijn. Ik ben voorzitter van Broodfonds Duivekater, lid van het buurtpanel Stek Kruislaan en van het cliëntenplatform van Spirit/de Bascule.

Ik voel me een wereldburger, heb een passie voor reizen, koken en wereldmuziek. Mijn passie voor koken heeft in 2018 geleid tot het volgen van de opleiding tot basiskok. Van elke lesdag, bij het Roc van Amsterdam, heb ik enorm genoten!
Ik broed op mogelijkheden om koken te integreren in mijn dienstverlening. Op een concept waarin kansen creëren, verbinden, samenwerken en duurzaamheid centraal staan.

Ben je geïnteresseerd in mijn CV?
Download het hier: CV Rinske van Duifhuizen 2018
Of wil je sparren over een idee, plan of project? Leuk!
Bel me op onderstaand nummer.

займы с плохой кредитной историей срочный займ микрокредит онлайн